Kolorowa Strona główna
Dzisiaj jest


Odwiedziło nas osób
Restauracja organizuje
Linia

:: KONTAKT ::
DODATKOWY NUMER TELEFONU DO RESTAURACJI

605-635-949...

Linia

:: CZWARTKOWE SPOTKANIA SAMOTNYCH ::
CZWARTEK 25 styczeń 2018
SPOTKANIE SAMOTNYCH

W GODZ. 20,OO -2,00-


SPOTKANIE SAMOTNYCH POPROWADZI DJ.



SERDECZNIE ZAPRASZAM
ST.CENTKOWSKA
...

Linia

:: PIĄTEK DISCO DANCING ::
PIĄTEK 26 STYCZEŃ 2018

W GODZ. 21.OO-3.00
DISCO-DANCING

DO TAŃCA ZAGRA D.J.
ZAPRASZAMY




...

Linia

:: SOBOTA -DANCING - ::
SOBOTA 27 STYCZNIA 2018 W GODZ.21,00-4.00

DO TAŃCA ZAGRA DJ

SERDECZNIE ZAPRASZAM
ST.Centkowska

...

Linia

:: OBIADY DOMOWE ::
ZUPA
DRUGIE DANIE
SURÓWKA
HERBATA LUB NAPÓJ
CENA 13,00ZŁ/ZESTAW...

Linia

:: OBIADY ABONAMENTOWE ::
ZUPA
DRUGIE DANIE
SURÓWKA
HERBATA LUB NAPÓJ
PRZY ZAKUPIE MIN. 10 OBIADÓW
CENA 11,00ZŁ/ZESTAW
...

Linia

:: WESELA- PRZYKŁADOWE MENU ::
Obiad:
Rosół z makaronem
Pomidorowa z makaronem
Gordon blu
Bitki z szynki na białym sosie z kurkami
Ziemniaki z masłem i koperkiem
Bukiety warzyw
Zestaw surówek

Kolacja:
Sznycelek drobiowy panierowany w słoneczniku
Ziemniaki staropolskie
Sałatka z buraczków w białym sosie

Tort weselny

Szynka na płonąco
Sos pieczeniowy
Kluski śląskie
Sałatka z ogórków małosolnych i papryki

Filet zapiekany w śmietanie
Barszcz z pasztecikiem

Przekąski:
Półmisek biesiadny (WYROBY WŁASNE):
Szynka wędzona
Polędwica wędzona
Baleron wędzony
Schab pieczony
Szynka pieczona
Karkówka pieczona w ziołach
Galantyna
Pasztet domowy
Boczek wędzony
Boczek rolowany
Ryby:
Węgorz wędzony
Szczupak faszerowany
śledź na 3 sposoby
Sałatki:
Sałatka szynkowa z serem
Sałatka szopska z fetą
Sałatka meksykańska
Pomidor świeży, ogórek świeży,
Ogórek małosolny, oliwki

Patery ciast
Owoce
Soki owocowe/ woda mineralna
Kawa/herbata...

Linia

:: RESTAURACJA ORGANIZUJE-WESELA ::
POSIADAMY WOLNE TERMINY NA ROK 2017
PRZYKŁADOWE MENU
Grzybowa z łazankami
Rosół z makaronem
Gordon blu
Szynka na szarym sosie z dodatkiem szalotek
Ziemniaki z koperkiem, Kluski śląskie
Marchewka z groszkiem
Ratatuj
Biała kapusta/Kiszona kapusta
Czerwona kapusta
Kolacja:
Sznycelek panierowany w słoneczniku
Ziemniaki staropolskie
Buraczki na maśle
Tort weselny
Danie na płonąco podawane z wózka
Szynka pieczona w całości
Buraczki w białym sosie
Ziemniaczki pieczone
Barszcz z pasztecikiem
Przekąski:
Śledź na trzy sposoby
Łosoś wędzony/Węgorz
Ozorki w galarecie
Galaretki drobiowe, wieprzowe
Półmisek biesiadny:
Polędwica, Baleron
Szynka, Karkówka
Schab, Szynka pieczona
Boczek rolowany
Boczek wędzony parzony
Pasztet, Galantyna, Klops
Sałatki: Grecka z sałatą lodową
Meksykańska, szynkowa
Pomidor, Ogórek, Oliwki
Patery ciast, Owoce
Soki owocowe, Wody mineralne
Kawa, Herbata...

Linia

Kolorowa
2006 (c) Copyright "Kolorowa"      Hosting OSI Go3.pl